Waarom een eigen portfolio site bij Fotoport.nl?

Wij hebben ruim 10 jaar ervaring in eigen sites voor een gespecialiseerde doelgroep (kunstenaarssite www.exto.nl) via een zeer compleet, duidelijk en eenvoudig te bedienen CMS. Een eigen site bij Fotoport.nl is gratis en bied je veel voordelen. 

Interesse? Lees de informatie hieronder, vul ons contactformulier in of schrijf je direct in. 

Gratis site

De basissite van Fotoport is gratis. Hiermee heb je een volwaardige site, te vinden onder een subdomein van Fotoport, zonder beperkingen in het totale aantal foto's op je site. Er geldt geen proefperiode, de basissite blijft gratis voor je beschikbaar. 

Site zonder beperkingen

Je kunt onbeperkt afbeeldingen op je eigen site plaatsen, onderverdeeld in diverse categorieën. Er geldt geen beperking in formaat en aantal foto’s, bestanden zijn te uploaden tot 6 MB per foto. Ook kunnen er zonder beperkingen informatiepagina’s worden aangemaakt, waar je de informatie over je werkzaamheden, cv en werkwijze op kwijt kunt. Op je beginpagina kun je een diavoorstelling tonen voor een duidelijk overzicht van je werk.

Site uitbreiden: eigen domeinnaam, keuze uit designs en meer

Voor een klein bedrag per maand breid je je site uit en kun je van meer mogelijkheden gebruikmaken. Hier zie je een overzicht van alle mogelijkheden. Fotoport Plus is de eerste maand gratis!

Helpdesk

Via onze helpdesk krijg je gegarandeerd binnen twee werkdagen antwoord.

Jouw foto's

De rechten van jouw foto's blijven altijd bij jou. Fotoport zal nooit zonder toestemming jouw foto's inzetten voor een ander doel dan jouw eigen website en deze niet verstrekken aan derden.

Meest complete site voor fotografen

Fotoport biedt de meest complete website voor fotografen, onbeperkt en met de meeste mogelijkheden.  Er zijn geen activerings- of administratiekosten en je kunt Fotoport Basis gratis onbeperkt gebruiken. 

Overige mogelijkheden

Naast alle bovengenoemde mogelijkheden biedt Fotoport je de mogelijkheid tot het gebruik van Google Analytics. Hiermee kun je statistieken van je site bekijken, zien waar je bezoek vandaan komt, op welke zoekwoorden je site gevonden wordt en meer.

Geïnteresseerden kunnen eenvoudig contact opnemen via het tegen spam beschermde contactformulier, een bericht plaatsen in het gastenboek en je volgen via je blog (gastenboek en blog zijn optioneel, zonder meerkosten in en uit te schakelen). Daarnaast zorgen wij voor goede zoekmachineoptimalisatie.

Interesse? Schrijf je direct in. Nog vragen? Vul dan ons contactformulier in.